Bloggnorge.com // Livet i Oslo
Start blogg

Livet i Oslo

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Norges Kartinstitutt om oss

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 29. november , 2017 kl. 07:38

Kjenner du ikke det norskeide foretaket Norges Kartinstitutt? Da kan det anbefales å besøke nettsiden deres for å lese mer om hvilke prosjekter og tjenester de jobber med. Deres primære foretak er utvikling og vedlikehold av kartportalen norskekart.no, som bidrar til å gjøre kjøreturen både tryggere, enklere og bedre for alle reisende på de norske veier. Norges Kartinstitutt arbeider alltid for å levere oppdaterte, brukervennlige og optimerte løsninger som fungerer best mulig for brukeren – altså blant annet deg. Det oppnår de ved å arbeide sammen med noen av de førende aktører på området som kan bidra med nøyaktig data og aktuell informasjon. På nettsiden kan du lese mye mer om hvem Norges Kartinstitutt er, og hva deres formål og visjoner er innen kartsegmentet.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.